Muut palveluni


Henkilöstö­kysely & Vahva työntekijä­kokemus


Räätälöity ja ammattitaidolla toteutettu henkilöstökysely pk-yrityksille. Saat selkeän kokonaiskuvan työntekijäkokemuksesta vahvuuksineen ja kehityskohteineen. Ajattelen, että henkilöstökyselyn tehtävä on ymmärtää ja kehittää organisaatiota ja tärkeintä onkin se mitä kyselyn jälkeen tapahtuu.

Tavoitteena pitäisi aina olla työntekijäkokemuksen parantaminen. Sen lisäksi, että toteutan kyselyt raportointeineen alusta loppuun, analysoin tulokset yhdessä asiakkaan kanssa. Asiakkaani saa selkeät askelmerkit ja valmennuksellisen tuen siihen, miten työntekijäkokemusta lähdetään käytännössä parantamaan.

Hinta alkaen 2500 € + alv. 24%

Lisätietoja

Myynnin Highs and Lows -valmennus


Myyntityön suurimpien motivaattorien voisi äkkiseltään ajatella olevan bonukset ja hyvä palkka. Moni myynnin ammattilainen arvostaa kuitenkin oikeudenmukaista korvaustakin enemmän hyvää yhteishenkeä ja vaikutus- ja kehitysmahdollisuuksia. Juuri nämä asiat ovatkin tämän valmennuksen keskiössä.

Myynnin Highs and Lows -valmennus opettaa pysähtymään ja keskittymään niihin keinoihin, joilla olemassa oleva tieto ja taito saadaan parhaiten muutettua toteutuneiksi tavoitteiksi. 

Hinta alkaen 1650 € + alv. 24%

Lisätietoja

Tuloksellinen asiakas­palvelu -valmennus


Asiakaspalvelun ammattilaisten vuorovaikutustaitoihin ja työhyvinvointiin satsaava valmennus lisää itseohjautuvuutta ja vastuunkantoa haastamalla koko tiimin työskentelemään ratkaisukeskeisesti kohti yhteisiä tavoitteita. 

Valmennuksessa pureudutaan asiakaspalvelun ja johdon välisiin odotuksiin sekä määritellään keinot henkilökohtaisten ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi käsittelemme haastavia asiakastilanteita ja niiden jälkipyykkiä. Valmennus kehittää muutoksen-, kiireen- ja paineensietokykyä sekä lisää työssä viihtyvyyttä.

Hinta alkaen 3900 € + alv. 24%

Lisätietoja

Palautteen voima -valmennus


Aito ja arvostava palautekulttuuri edistää avointa ja rakentavaa vuorovaikutusta työntekijöiden kesken sekä helpottaa johtamista. Hyvä palautekulttuuri auttaa parantamaan työyhteisön ilmapiiriä ja sitä kautta tuloksia ja tehokkuutta. Palautekyselyn sekä ennakkotehtävien avulla kartoitetaan olemassa olevan palautekulttuuria.

Puolen päivän työpajassa harjoitellaan käytännön tasolla sitä, miten lisätään avoimuutta ja rohkeutta antaa ja vastaanottaa palautetta. Opit viedään tämän jälkeen rauhassa käytäntöön, jonka jälkeen kokoonnutaan 1,5h ohjaustapaamiselle arvioimaan omaa ja yhteistä kehittymistä.

Max 15 henkilöä

Hinta 1800 € + alv. 24%

Lisätietoja

Valmennus­matka käynnistyy maksuttomalla sparrauksella


Autan asiakkaitani rakentamaan vahvaa ja psykologisesti turvallista yrityskulttuuria, eli työn arkea, jossa työntekijäymmärrystä hyödynnetään strategisesti organisaation toiminnassa.

Pyydä lisätietoja puhelimitse tai meilillä tai aloita valmennuspolkusi suoraan puolen tunnin ilmaisella sparrauksella!

Varaa maksuton 30 min konsultaatio
Soita Varaa aika