Business coachingPuretaan esteitä kasvun tieltä: business coaching on ihmisten ja organisaatioiden kehitysmenetelmä, jonka avulla pystytään tehokkaasti tunnistamaan vahvuuksia ja pureutumaan parannuskohteisiin.

Business coaching – Johda itseäsi kohti menestystä

Business coaching keskittyy valmennettavan henkilön, ryhmän tai organisaation kasvuun, ammattitaidon kehittämiseen, johtajuustaitojen vahvistamiseen sekä oman potentiaalin maksimointiin sertifioidun valmentajan avulla. Tarkastelemme yhdessä asioita uudesta näkökulmasta: saat arvokasta palautetta sekä tarvittavan tuen itsensä johtamisen kehittämiseen ja menestyksen saavuttamiseen liiketoimintaympäristössä.

Kaiken keskiössä on itsensä haastaminen oman toiminnan arvioimisen kautta. Minun tehtäväni on auttaa sinua löytämään ne sokeat pisteet, jotka estävät sinua saavuttamasta täyttä potentiaaliasi.

Konkreettista hyötyä organisaation kehittämiseen

  • Business coaching auttaa kehittämään strategista ajattelua ja laajentamaan mahdollisuuksien horisonttia.
  • Valmennus auttaa tunnistamaan vahvuutensa ja kehittämiskohteensa sekä parantamaan vuorovaikutustaitojaan.
  • Ulkopuolisen silmin tilannetta katsova valmentaja haastaa ajattelemaan uudesta vinkkelistä: ovatko perinteiset toimintatapamme sittenkään ihanteellisia, voisimmeko tehdä jotakin paremmin?
  • Valmentaja tukee asettamaan ja saavuttamaan tavoitteitaan, kehittämään taitojaan ja tunnistamaan todellisen potentiaalinsa. Tämä auttaa henkilöstön motivoinnissa ja sitouttamisessa.
  • Tuloskasvu: Business coaching auttaa tunnistamaan avainalueet, joilla on potentiaalia tehokkuuden ja kannattavuuden parantamiseen. Valmentajan kanssa luodaan konkreettiset toimintasuunnitelmat niihin pääsemiseksi.
Ota yhteyttä

Business coachingin hinta

Yksilöhinta 200 €/h (+alv 24 %)

 Tiimille tai ryhmälle 300€/h (+ alv 24 %)

(ryhmäkoko max 8 henkilöä)

Sparraus­kumppaninasi huolehdin siitä, että muutos todella tapahtuu


Palveluissani valmentaminen sulautetaan osaksi kehittämistyötä – ja päinvastoin. Näin varmistetaan, että systemaattisen ja todellisiin muutostarpeisiin vastaavan kehittämistyön lopputulokset myös toteutetaan käytännössä. Valmentavana kehittämiskumppaninasi huolehdin, etteivät suunnitelmat ja yhdessä sovitut asiat pääse unohtumaan ja muutos todella tapahtuu.

Coaching-prosessi perustuu luottamuksellisuuteen ja etukäteen tehtyyn coaching-sopimukseen, jossa tavoitteista sovitaan kirjallisesti. Tapaamisia on yleensä 4–8 ja niiden kesto on 1–1,5h. Tapaamiset toteutetaan useimmiten 2–4 viikon välein. Tällöin muutoksia saadaan vietyä tapaamisten välillä työn tekemisen tasolle ja niiden toimivuutta arvioidaan yhdessä seuraavalla kerralla. Mahdolliset esitehtävät sovitaan tapauskohtaisesti.

Aloitetaan!

"Saanan tuki ja ohjaus ovat olleet korvaamattomia"

"Saana on kuunteleva ja empaattinen valmentaja. Hänen taitonsa personoida valmennus juuri minulle sopivaksi ovat inspiroivia. Saanassa on harvinainen kyky ymmärtää syvällisesti tarpeeni ja tavoitteeni.


Yhteisissä coaching-sessioissamme hän loi kanssani selkeän suunnitelman, joka auttoi minua kirkastamaan tavoitteeni ja aikatauluttamaan toimenpiteitäni. Lisäksi sain käytännön työkaluja ajankäytön optimointiin ja työn sekä vapaa-ajan tasapainottamiseen. Saanan tuki ja ohjaus ovat olleet korvaamattomia, ja olen kiitollinen hänen sitoutumisestaan auttamaan minua menestymään."


Vauhtisammakon toimitusjohtaja ja päävalmentaja Mikko Liukka

Tutustu muihin referensseihin

Soita Varaa aika